Om Oss

Fyll i formuläret nedan så ringer vi upp dig

Ett mindre byggföretag med stor kompetens

Komhembygg är en byggfirma  med säte i Stockholm. Vi har bred kompetens och stor erfarenhet. Vi utför de mesta inom bygg, ansvarsförsäkrat och avdragsgillt med ROT-avdrag.

Vi har lång erfarenhet inom bygg-, fastighet- och anläggningsbranschen och har jobbat med allt från badrumsrenoveringar till stora områdesprojekt.  Vi har ett väl inarbetat team bestående av 8-10 man där alla ställer upp för varandra och var och en fyller en viktig funktion inom sitt eget unika expertområde.

Vi trivs med vårt arbete och vi tycker om att jobba i vårt härliga team. Vi är glada när vi går till jobbet. Och kanske är det därför vi har så många år bakom oss: för att vi helt enkelt inte kan tänka oss att göra något roligare än just det här. Och detta är också förklaringen till den höga kvalitet vi har på vårt utförda arbete. just för att vi älskar det vi gör och att vårt samarbete inte bara fungerar perfekt utan dessutom är ett rent nöje.

Inom vår bransch är konkurrensen i stor, också i Stockholm. Med vår positiva laganda och vårt fokus på att ständigt göra ett förstklassigt jobb har vi dock klarat oss genom många år. Och det har sin naturliga förklaring. Den som anlitar oss kan känna sig trygga. De vet att de får endast det allra bästa, både var gäller material och utförande. Och dessutom kan du alltid fråga oss. Inga frågor är för dumma. Vi vet att det inte är lätt för den som inte är insatt i branschen. Och vi svarar på allt, så att du vet vad som händer – oavsett om det handlar om en badrumsrenovering, målning i köket, tapetsering  i barnrummet eller en fasadrenovering. Allt detta gör vi med förstklassig kvalitet. För en sak kan du var säker på – vi tummar aldrig på kvaliteten!

Vi är stolta över att alltid leverera resultat av absolut högsta kvalitet.

Våra värdegrunder är viktiga för oss

Något annat som skiljer oss från många andra byggföretag i Stockholmsområdet är att vi arbetar enligt våra värdegrunder. Vi har själva tagit fram dessa och vi följer dem alltid till 100%. Därmed blir vårt arbete bättre, och vi ser alltid till att ha en kontinuerlig dialog med både inom vårt team och med våra kunder. Vår arbetsplats blir därmed ett ställe där vi trivs och trycker om att vara.

Följande nyckelord gäller hela vår verksamhet:

Service och bemötande

Vi är alltid måna om att bemöta varandra korrekt. Båda mellan arbetskamrater och mot våra kunder. Arbetsmiljön bir trevligare, stämningen mer avslappnad, och vi litar på varandra. Vilket i sin tur gör att du kan lita på oss. Som kund möter vi dig med respekt och ett glatt humör.

Tillgänglighet

Vi vet att det kan dyka upp frågor under tiden som vi arbetar med ett projekt. Säkert har du massor att fråga om som du inte visste innan. Till skillnad från andra finns vi alltid tillgängliga för att svara på dina frågor. När som helst. Detta är en självklarhet för ett företag som sätter kunden i centrum.

Rådgivning

Hos oss får du rådgivning och vi ser vilka behov du har. Från första idén till sista målartaget med penseln – vi finns här och du kan fråga oss om allt. Vi vill att du ska känna dig helt säker och trygg. Det är ju för ditt bästa vi arbetar!

Ansvar och pålitlighet

Vi håller alltid tider och arbetar effektivt och hårt när vi är på plats. Ingen sitter och tittar på mobilen eller tar långa pauser. Vi kommer överens om en tidsplan och den ska hållas. Om det mot förmodan dyker upp ett problem, då informerar vi dig direkt så att du får ta del av  den eventuellt nya planen. Vi ser alltid till att du känner dig nöjd.

Kvalitet

Vi är stolta över att alltid leverera resultat av absolut högsta kvalitet.

Dina förväntningar

Vi vill att du delar med dig av dina förväntningar. Då kan vi lättare uppfylla dessa. Det är viktigt att vi ständigt kommunicerar. Oavsett om du är på plats själv eller via telefon. Har du beställt ditt drömkök, då får du ditt drömkök. Det är en garanti från oss.

Framtida relationer

Givetvis hoppas vi att du är så nöjd att du återkommer om du behöver hjälp med fler jobb. Därför är det a och o för oss att ha goda relationer med våra kunder. Att vi har ett bra samarbete med våra kunder är lika viktigt för oss som att vi gör ett bra jobb. Vi vårdar våra kundrelationer, och detta är också skälet till att så många av våra kunder återkommer till oss gång efter gång. Något som vi är både tacksamma och stolta över.

Ett nära samarbete med beställaren

Om vi bygger något hemma hos dig, då är det givetvis du som är huvudpersonen. Det är du som bestämmer. Och vi utför det arbete du vill ha, på dina villkor. Vi lyssnar alltid på våra kunder. När som helst och i vilket skede som helt i processen. Anlitar du oss för att bygga om hemma kommer vi också alltid att lyssna på dig.

På samma sätt är det kunden som har sista ordet. Vi vill ha en öppen kommunikation, där frågor och diskussioner kan komma upp så att det absolut inte uppstår några missförstånd. Vi är otroligt flexibla och anpassar oss helt efter kundens önskemål, krav och behov – även efter att ett projekt påbörjats. Det bästa resultatet får man med gediget arbete – och med ärlig och öppen kommunikation med den som beställt detta arbete. Du betalar för vår expertis, och då står vi helt och hållet till din tjänst. Det är du som står i centrum, och det är du som ska bli nöjd med vad du får!