Renovering

Fyll i formuläret nedan så ringer vi upp dig

Renovering | Ett byggföretag med kvalitet

Renovera kommer från det latinska order ”renovare” och var det som man gjorde i antikens romarrike när huset såg fröfallet ut och behövde en ansiktslyftning. Numera använder vi det om mycket, allt från hus till renovering av kök, badrum och till och med vissa föremål.

Behöver du renovera ditt badrum eller kök? Eller behöver hela huset få en återställning och ges lite nytt liv? Vad du än behöver hjälp med har vi på Komhembygg lösningen. Vi kan hjälpa dig. Och när vi är klara har det gamla blivit som nytt igen!

Att veta vad man ska renovera och hur kan vara svårt. Men vi på Komhembygg kan sådant. Vi kan se vad som behövs bättras på och göras om helt. Vi kan blåsa nytt liv i det som ser slitet och tråkigt ut. Och nästan ingenting är så slitet att det inte går att få fräsch igen. Det gäller bara att veta hur man gör. Och där är vi 100% säkra på vår sak.

Renovering komhembygg i Stockholm Jakobsberg Järfälla byggföretag med kvalitet

Boka kostnadsfritt

hembesök

Att tänka på inför en renovering

Det är inte bara att sätta igång och riva bort det gamla staketet eller bygga om altanen. Du måste ha en planering och få överblick över vad du ska göra. Det du allra först bör göra är att tänka igenom följande:

 

  • Vad vill du du uppnå med din renovering? Vill du ha köket snyggare eller mer funktionellt? Vad är viktigast för dig?
  • Finns det olika sätt att göra detta och vad är i så fall bästa lösningen?
  • Hur mycket kan/vill du spendera på projektet? Tänk på att alltid ha en extra buffert ifall du ställs inför oförutsedda utgifter. Du kanske kommer på att det nya kaklet kräver att du även måste byta golv för att komma till sin rätt.
  • Skissa och fundera på hur du vill ha det. Ha gärna olika förslag så kan vi på Komhembygg hjälpa dig att se vilket som kan vara bäst.
  • Behöver du skaffa bygglov? Gör då detta snarast och ta kontakt med kommunen för att ta reda på vad som gäller.
  • Förbered dig på hur du och din familj ska leva under tiden. Att inte ha tillgång till kök eller badrum under en period kräver gedigen planering.
  • Om du ska göra en riktigt stor renovering kanske du kan överväga ett alternativt ställe att bo på under tiden. Det kan vara bra att ha en reträtt om man skulle tröttna på byggdamm och ljudet från borr och hammare.
Renovering komhembygg i Stockholm Jakobsberg Järfälla byggföretag med kvalitet
Elinstallation Utbildade elektriker med behörighet Komhembygg byggfirma i Stockholm Järfälla Jakobsberg

Varför ska du renovera?

Att renovera kan vara ett stort beslut och innebär ibland en genomgripande förändring. Tänk noga igenom dina motiv till att göra det.

  • Vill du renovera uterummet där färgerna börjat flagna och golvet blivit tråkigt?
  • Är köksluckorna slitna och behöver en uppfräschning? Har du tröttnat på de gamla trånga skåpen och vill ha något mer funktionellt? Vill du byta spis, eller kanske ha en ny diskbänk?
  • Är handfatet i badrummet tråkigt och vill du byta från våtrumstapet till nytt fräscht kakel?

Kanske vill byta garderober eller kanske avsätta en del av ett rum som en walk in closet? Eller vill du piffa upp staketet runt huset? Eller göra det trevligare i uterummet där det gamla plasttaket sett sina bästa dagar?

Vad du än väljer kan du tryggt vända dig till Komhembygg. Hos oss får du råd och vägledning med att ta rätt beslut. Och när du väl bestämt dig behöver du inte oroa dig utan kan syssla med annat medan vi tar hand om alla detaljer för att du ska få precis det du drömmer om.