Snickeri

Fyll i formuläret nedan så ringer vi upp dig

Snickeri | med många fina referenser bakom oss

Snickeri är ett gammalt hantverk. I grund och botten handlar det helt enkelt om att foga samman bitar av trä.

Vi har väl alla hört benämningarna byggnadssnickeri och finsnickeri. Men vad skiljer dem egentligen åt? Jo, byggnadssnickare bygger hus och utför stora arbeten, medan finsnickaren ägnar sig åt sådant som inredningsdetaljer och möbler.

Snicker kan alltså betyda mycket. Och snickare arbetar med allt från stommar till höga hus till små detaljer på

Vi på Komhembygg arbetar gediget från grunden i våra snickeriarbeten. Vi utgår från ritningar, och allt görs på plats och är utformat exakt enligt hur du vill ha det. Våra snickare och arkitekter är välutbildade och besitter stor kunskap. De hjälper dig att ta fram ritningar och ge råd med allt som från funktionella detaljer till vad som lämpar sig bäst rent utseendemässigt. Som kund hos oss är du alltid i säkra händer.

Vårt utbud inom snickeri

Våra snickare har erfarenhet av en stor mängd olika material, som massivt trä, kompakt laminat, massivt trä, MDF, Corian och glas.

Du kanske tänker att du kan utföra en del av arbetet själv, och det kanske du kan, men rådfråga alltid våra snickare först, kanske lönar det sig att ha ett proffs som gör alltsammans. När allt kommer omkring kommer de förändringar du gör finnas kvar länge framöver, och då är det bättre att få ett fulländat jobb istället för något man bara är halvt nöjd med.

Vill ni ha större hemma och få luftigare rum? Kanske vill ni bygga ut fastigheten eller bygga ett trevligt uterum? Då kan ni vända er till Komhembygg. Vi har den kompetens och erfarenhet som krävs för att ge dig ett 100% perfekt resultat.

Allt vi kräver från dig är att du säger hur du vill ha det.

Och om du känner dig osäker på hur du vill att de ska se ut, då kan vi ge dig råd och vägledning. Vi kan ge inspiration och komma med förslag. Det är det vi är till för. Och det är det vi är bäst på.

byggnadssnickeri och finsnickeri snickeri i Stockholm Jakobsberg Järfälla Komhembygg byggfirma

Boka kostnadsfritt

hembesök

Vad du kan få hjälp med inom snickeri:

  • Skisser efter kundens önskemål
  • Kök/badrum
  • rrar
  • Brandsäkra dörrar
  • nster
  • Utomhusarbeten
  • Trappor
  • Grovsnickeri
  • Finsnickeri
byggnadssnickeri och finsnickeri snickeri i Stockholm Jakobsberg Järfälla Komhembygg byggfirma
Elinstallation Utbildade elektriker med behörighet Komhembygg byggfirma i Stockholm Järfälla Jakobsberg

Var smart och ta hjälp av en kunnig och erfaren snickare i Stockholm

Om du behöver ha utfört något snickerijobb är Komhembygg ett säkert och tryggt alternativt. Vi utför arbete av absolut högsta kvalitet. Vi tillverkar allting på plats och monterar det vi tillverkat. Dessutom är vi måna om att alltid sätta kunden i centrum. Du bestämmer, vi utför jobbet. Bättre än så kan det knappast bli.

Kontakta oss idag så hjälper vi dig med dina snickeriarbeten.