Elinstallation

Fyll i formuläret nedan så ringer vi upp dig

Elinstallation | Utbildade elektriker med behörighet

Alla har vi väl stått med en trasig lampa och tänkt att det borde vara en enkel sak att byta ut den gamla sladden. Eller att det inte är någon svårighet att laga stickkontakten när den inte längre fungerar.

Och visst, vissa saker kan man göra som lekman. Så länge det handlar om enklare göromål som att skarva en sladd eller byta det yttre höljet till lampknappen.

När det gäller mer avancerade jobb är det dock inte bara farligt att ta sig an uppgiften, det är dessutom inte tillåtet om man saknar tillräckligt kunskap och utbildning. Att installera el på fel sätt kan leda till skador på både människor och egendom. Därför bör du alltid anlita en yrkeskunnig när det gäller elinstallation. De vet exakt vad de gör och du får också lagt el som är säker för dig och ditt hem.

Trygghet och kunskap

Det är alltid bättre att ta det säkra före det osäkra när det kommer till el. Chansa aldrig och laga inte den där stickkontakten om du inte är 100% säker på att du gör det korrekt. Att misslyckas med att måla väggen i vardagsrummet kan vara tråkigt, men det är ingen större katastrof. Att däremot misslyckas med att laga den lösa elledningen i hallen kan vara på liv eller död – bokstavligen!

Vi på Komhembygg vet vad vi gör. Vi kan det här med elinstallationer. Vi har utbildade elektriker med behörighet. Alla våra elektriker har lång erfarenhet och gedigna kunskaper. När du anlitar oss kan du känna dig fullständigt trygg. Alla ledningar dras korrekt och enligt de normer och regelverk som finns. Oavsett om det gäller inomhus eller utomhus, stort eller smått:

  • Kök
  • Badrum
  • Uteplats
  • Garage
  • Tvättstuga
Elinstallation Utbildade elektriker med behörighet Komhembygg byggfirma i Stockholm Järfälla Jakobsberg

Boka kostnadsfritt

hembesök

Allt inom elinstallation

Vi utför också större arbeten om du behöver byta ut alla gamla ledningar i huset. Vi kan installera lampor i trädgården, skapa belysning för din utomhuspool, sätta spottar i taket eller lysa upp ditt hus bättre antingen för att du ska känna dig tryggare eller helt enkelt bara för att få det snyggt.

När du tar hjälp av oss på Komhembygg kan du förvänta dig följande:

  • Personlig rådgivning inför just din unika situation
  • Vi väljer elektriker utifrån det jobb som ska utföras
  • Du får prata med den ansvarige elektrikern och uppge eventuella önskemål
  • Ni kommer tillsammans fram till den bästa lösningen
Elinstallation Utbildade elektriker med behörighet Komhembygg byggfirma i Stockholm Järfälla Jakobsberg
Elinstallation Utbildade elektriker med behörighet Komhembygg byggfirma i Stockholm Järfälla Jakobsberg

Elinstallation med 100% Nöjdhetsgaranti

Vårt mål är att kunden ska bli 100% nöjd. Du beskriver vad du vill ha. Vi utför det praktiska arbetet för att du ska få det exakt så.

Oavsett om du vill ha solpaneler på taket, nya ledningar i hela huset, larm i hemmet eller på kontoret eller en trevlig lampa vid din nya trädgårdsfontän har vi den kunskap och behörighet som krävs. Med oss får du aldrig några överraskningar utan kan känna dig helt trygg från den första skissen och därefter i åratal framöver. Vi lovar dig kvalitet och gediget utfört arbete av skickliga och kunniga experter som är proffs på det de gör.